customer evaluations

Bericht van Charlotte:

Deze olie besteld voor een 85 jarige man met vreselijke aangezichtspijnen. Reeds na de 1ste druppel verlichting en de pijn ging weg. De neuroloog stond versteld en wilde meer weten (altijd fijn). Ook was het aangezicht ruw, droog, rood en geïrriteerd. Hierop de balsem gesmeerd en ook dat verbeterde enorm.
Kortom, hij en zijn vrouw zijn enorm dankbaar omdat de kwaliteit van leven zo enorm is verbeterd. En we hebben het over mensen die heilig in de medici geloofden en die er niet voor konden zorgen dat de pijn minder werd en alleen maar meer medicatie erin gooiden, die uiteindelijk zorgde voor een medicijnvergiftiging naast de pijn.
Dankbaar voor deze mooie olie en perfecte service en levering.

 

Bericht van Sonja:

Waauw wat is die thee lekker!! Wat heb ik hier heerlijk door kunnen slapen, echt super!!

 

Bericht van Elenoor:

Gisteravond voelde het als een cadeautje dat er weer een nieuw flesje binnen was gekomen! Bedankt voor de snelle service!

Als MS-patiënt ben ik erg blij met de CBD-olie! Driemaal per dag neem ik een paar druppels tegen de vreselijke aangezichtspijn. Het verzacht de ergste pijn en gelukkig zitten er geen bijwerkingen aan. Super vriendelijke, goede en snelle service!

 

 

© 2016 - 2024 decbdsite | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore