Over ons

 

 

Ik ben Brigit, 

 

Het maakt mij uit hoe we de wereld vormgeven, het maakt me uit hoe het met mijn klanten gaat en het maakt mij uit hoe en wat ik bijdraag’  

Ik ben ‘dedecbdsite’, ik spreek vaak op mijn website of in berichten over ‘we’, maar eigenlijk doe ik alles alleen. 

 

Zo zorg ik voor de vorraad van  producten, ik pak de bestellingen in en verzend ze, ik ben degene die altijd reageert op al je vragen en ik ben natuurlijk degene die de site heeft opgericht, Ook heb ik dyslectie, het komt dus regelmatig voor dat ik spel fouten maak helaas.

Voordat ik op 15 februari 2016 deze website begon, had ik alleen een eigen Facebook-pagina waar ik soms olie verkocht maar ook weggaf. Het was in eerste instantie niet de bedoeling om het te gaan verkopen maar ik zal jullie uitleggen hoe het gekomen is dat ik ‘decbdsite’ geworden ben.

In juni 2014 is er leukemie bij ons zoontje ontdekt; al heel vroeg in zijn behandeling is hij ziek geworden van een bacterie en van een bacterie is het overgegaan naar een ernstige schimmel. Het is toen heel slecht met hem gegaan, waardoor we pas na een half jaar uit het ziekenhuis kwamen. 

De schimmel wilde niet weg gaan met reguliere medicatie en toen sprak ik een moeder in het ziekenhuis die haar zoon CBD-olie gaf. Ik had er nog nooit over gehoord maar de geneeskracht sprak me erg aan, zodoende ben ik er over gaan lezen en onderzoeken. 

Zo kwam ik er achter dat er heel veel verschillende soorten CBS-olie zijn en ook veel aanbieders. 

Ik las en hoorde dat er veel soorten CBD-olie gemaakt worden met gif (of de verkeerde middelen) en ook dat er mensen waren die daardoor weer problemen kregen. Die wilde ik natuurlijk niet aan ons zoontje geven, dus ben ik dit verder gaan onderzoeken. 

Met de goede hulp ben ik in het begin van 2015 zelf CBD-olie gaan maken, zonder gifstoffen, alles puur natuur. 

 

Ik ben het in eerste instantie alleen voor ons zoontje gaan maken. Ik heb het ook eerst laten testen en het was helemaal goed, dus ik was best wel trots op mezelf. Vervolgens ben ik het aan ons zoontje gaan geven en die reageerde er goed op, hij knapte snel op en had minder last van de bijwerkingen van de chemo. De doktoren hadden het nooit verwacht dat hij zo snel zou opknappen of überhaupt  zou opknappen, maar het is hem toch gelukt en ik denk (mede) dankzij de olie. 

Toen ik las ik dat er veel vraag was naar goede CBD-olie ben ik steeds meer en meer gaan maken; ik gunde iedereen eerlijke en veilige olie. Eerst heb ik de olie weggegeven en daarna voor een normale prijs verkocht, zonder dat ik er al te veel aan verdiende. De mensen waren allemaal tevreden en ik kreeg het er erg druk mee. 

Zodoende heb ik begin 2016 besloten om “decbdsite’ op te richten, omdat ik wil dat het voor iedereen toegankelijk is. We maken de olie niet meer zelf maar dit wordt gemaakt in Duitsland voor ons i.v.m de Nederlande wet

Ik probeer de prijs nog steeds zo laag mogelijk te houden, maar helaas moet ik er nu belasting over afdragen dus kan ik het niet meer weggeven. Wel heb ik regelmatig leuke acties en lotingen.  

 

Dank jullie wel voor het lezen,

Brigitte

 

  kijkje in ons kantoor aan huis 

© 2016 - 2024 decbdsite | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel