Navigatie

Hoe werk Paypal

 

Hoe werkt paypal

 

Online betalen met PayPal is een handig systeem waarmee betalingen ontvangen en verzonden kunnen worden. Voor particulieren is het aanmaken van een account helemaal gratis. Je kunt PayPal onder meer gebruiken voor Marktplaats, eBay en in verschillende online winkels. 

 

Heb je geld ontvangen? 

Dan kun je dat over laten schrijven naar je bankrekening.

Met PayPal betalen is bij Nederlandse webwinkels gratis. Transactiekosten worden aan de verkoper doorberekend zodat u zonder extra kosten kunt winkelen. Buitenlandse webshops kunnen valutakosten berekenen

 

Snel, veilig online betalen

 

PayPal maakt het mogelijk: geen gedoe met keer op keer creditcardnummers of adresgegevens invullen, u betaalt met uw e-mail adres en wachtwoord.

Met PayPal kunt u zorgeloos shoppen. Als een online besteld artikel niet wordt bezorgd of niet aan de omschrijving van de verkoper voldoet, kunnen we u het volledige bedrag van de aankoop terugbetalen. Zelfs bepaalde immateriële goederen, zoals e-tickets en downloads zijn gedekt.

 

Met PayPal kunt u zorgeloos shoppen. Als een online besteld artikel niet wordt bezorgd of niet aan de omschrijving van de verkoper voldoet, kunnen we u het volledige bedrag van de aankoop terugbetalen. Zelfs bepaalde immateriële goederen, zoals e-tickets en downloads zijn gedekt.

 

Account aanmaken bij paypal 

 

Ga naar de website van PayPal en klik op 'Een rekening openen'. Je wordt nu doorgeleid naar een venster waar je je land of regio en je taal kunt instellen.Maak dan de juiste keuze en klik op 'Aan de slag’.

De volgende stap is het invullen van je gegevens. Kies als e-mailadres een adres dat je regelmatig gebruikt, zodat je goed bereikbaar bent in geval van problemen. Kies voor een sterk wachtwoord. Combineer bij voorkeur hoofdletters en kleine letters en getallen. 

 

Koppel je creditcard (optioneel)

Bij het invoeren van je gegevens wordt ook gevraagd of je je creditcard aan je account wilt koppelen. Dit is handig als je veel online winkelt. Je kunt dan namelijk direct via PayPal afrekenen, ook als je geen saldo hebt. De kosten worden dan via je creditcard in rekening gebracht. Het koppelen van de creditcard is gratis.

Na het wel of niet koppelen van je kaart kun je klikken op 'Rekening openen'. Let op: met die bevestiging ga je ook akkoord met de Gebruikersovereenkomst en het Privacybeleid.ctiveer je account

 

PayPal heeft nu een rekening voor je aangemaakt. Schakel over naar je mailbox en wacht op de activeringsmail. Klik op de link in die mail om je account te activeren. Werkt de link niet? Log dan in op de website en gebruik de in de mail vermelde bevestigingscode.

 

Als je account eenmaal geactiveerd is, dan kun je deze meteen gebruiken om geld te betalen en geld te ontvangen. Voor het uitvoeren van betalingen voer je je mailadres en wachtwoord in. Je krijgt dan een factuur te zien en kunt aangeven dat je deze wilt betalen. Voor het ontvangen van geld kun je je PayPal (mail) adres doorgeven. Het wachtwoord doorgeven is vanzelfsprekend niet nodig.

 

U hoeft uw bank niet te koppen wanneer u alleen wilt betalen met paypal, u kan via ideal geld toevoegen aan uw paypal rekening

U kunt ook via uw credit card betalen wanneer u een paypal account hebt

Let op! Eerst een paypal account aanmaken voor u bestel,eventueel eerst geld toevoegen aan uw paypal rekening dmv ideal (het bedrag staat dan meteen op uw paypal rekening en kan u meteen betalen ) en dan pas bestellen, u kan ook uw  bank rekening koppelen  maar dat duurt 2 dagen!

 

 

Account aanmaken klik hier

© 2016 - 2017 decbdsite | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel